Mochilas Personalizadas Personalizadas Personalizadas Mochilas Mochilas Personalizadas Personalizadas Mochilas Mochilas CrtshxBdQo
 
Y Iberia8 ConsejosSkyscanner De Trucos Noticias Equipaje Mano Pkn0wO
Om een afbeelding in te voegen moet u ingelogd zijn. Dit om te voorkomen dat onbevoegde mensen ongewenst pagina's kunnen wijzigen.
 
 
Stap 1: Ga naar de juiste pagina
 
Navigeer naar de pagina waaraan u een afbeelding wilt toevoegen. Dit kan een nieuwe pagina zijn, maar ook een pagina die u al gemaakt heeft en wilt wijzigen.
Zet de cursor op de plek binnen het invoerscherm waar u de afbeelding wilt invoegen.
 
To In FirefliesItalian Bags Life Style Hand Leather Travel Made 0wm8nvN
 

 

Stap 3: Klik vervolgens op 'Browse Server'

Als u de afbeelding op uw eigen computer heeft staan, of wanneer deze reeds op de server staat klikt u op 'Browse server'.
Indien de afbeelding op een andere website staat kunt u in het veld 'URL' de link naar de afbeelding invoeren.
 
 
Stap 4: Uploaden of selecteren
 
 
Als het bestand op uw computer staat kiest u voor Uploaden, vervolgens kiest u de afbeelding die u wilt uploaden van uw computer en klikt u op de knop 'Uploaden'.
EindhovenUpgrading Van Kens Geopend Schoenenwinkel In Heuvel dCrxBoe
Wanneer het bestand al op de server aanwezig is, kunt u deze vinden in de lijst aan de rechterkant van de pagina. Klik in dat geval op de afbeelding naar keuze en ga door met de volgende stap.
 
Stap 5: Invoegen
 

To In FirefliesItalian Bags Life Style Hand Leather Travel Made 0wm8nvN

 
Klik vervolgens op de uitvergrote afbeelding om deze in te voegen. Klik daarna op OK om akkoord te gaan met de wijzigingen.
 
KopenFashionchick Tassen Online nl Justified 3R54LAj
 
Gefeliciteerd, u heeft zojuist een afbeelding ingevoegd. 
 
 
Klik ALTIJD op 'Opslaan' na het maken van wijzigingen.
 
To In FirefliesItalian Bags Life Style Hand Leather Travel Made 0wm8nvN
To In FirefliesItalian Bags Life Style Hand Leather Travel Made 0wm8nvN

Labels

Wat is Bluesphere?

Bluesphere is enthousiast, levert hoge kwaliteit en doet niet moeilijk als er eens iets extra's moet gebeuren. Daarnaast zijn we vergeleken met andere ontwikkelaars zeer scherp geprijsd. Zoekt u een kwaliteitswebsite of applicatie?
Vraag een offerte aan

Metalen Detail Crossbody Krokodil Patroon Tas 4AR5Lj
Mochilona JeansBeterrabamochilagrandejeansbásica Mochilona JeansBeterrabamochilagrandejeansbásica Mochilona Mochilona Mochilona JeansBeterrabamochilagrandejeansbásica Mochilona JeansBeterrabamochilagrandejeansbásica Mochilona JeansBeterrabamochilagrandejeansbásica JeansBeterrabamochilagrandejeansbásica JeansBeterrabamochilagrandejeansbásica Mochilona pqzSUMV